av Espen Solbakken | mars 19, 2009  

Har Hiddink skapt et monster?

Guus Hiddinks (62) effekt på Chelsea har vært så formidabel at klubben fremdeles kan vinne The Treble. Hiddink trenger ikke Stamford Bridge, han går på vannet!

Det går oppover med Guus

Det går oppover med Guus

Mens Sir Alex Ferguson ikke tror Manchester United kan vinne alle fem titlene, tror faktisk Didier Drogba oppriktig at Chelsea nå kan vinne både Premier League, FA-cupen og Champions League.

Og det er nettopp troen under Hiddink som har erstattet all tvilen rundt forgjenger Scolaris ledelse. Nederlenderen startet forsiktig på tribunen i cupkampen mot Watford (seier 3-1), syv kamper senere er han fremdeles ubeseiret og har plassert begge treskoene i toppen.

Aston Villa 1-0, Juventus 1-0, Wigan 2-1, Portsmouth 1-0, Coventry 2-0, Juventus 2-2, Manchester City 1-0. Hiddink-jobben er allerede årets best betalte vennetjeneste, men Roman Abramovitsj kunne neppe drømt om mer valuta for rublene enn hva han har fått til nå.

Mye er blitt sagt om Liverpool som tittelutfordrer i Premier League og Champions League etter totalt 8-1 mot resten av verden (Real Madrid og United). Spørsmålet er hvor Chelsea ender opp? Klubben ser ut til å ha fått den Guus-troen som tok Sør-Korea til semifinale i VM.

Tror du Chelsea likevel kan vinne titler denne sesongen?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Om Chelsea kan vinne titler denne sesongen? Godt mulig. I CL mener jeg de har en god sjanse. Selv om avansementet mot Juventus ikke var like imponerende som United og Liverpool sine kamper, er det likevel sterkt å slå ut Den Gamle Dame. Det står mellom de tre overnevnte samt Barcelona, pluss Bayern og Arsenal som mulige outsidere.

I ligaen må nok United gå på noen reale blemmer nå mot slutten for at enten Pool eller Chelsea skal kunne snike seg forbi dem, og det tror jeg rett og slett ikke de gjør.

I FA-Cupen møter de Arsenal i semifinalen. Går de seirende ut av den bataljen, møter de mest sannsynligvis United i finalen, og da kan alt skje.

Oppsummert:
CL: Gode muligheter, sammen med en 4-5 andre lag.
PL: Her er de som nevnt avhengige av at United gjør seg bort, og historikken taler ikke akkurat for at de gjør det.
FA: Meget gode muligheter.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Dette blir for dumt.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jada, jeg kjenner Hiddincks CV med diverse landslag, men han kommer til å bli avslørt som Scolari ble. Den sistnevntes unnskyldning var: Det var ingen som kunne skape magi i Chelsea. Det sier noe om nivået.
Med Hiddinck kommer ikke Chelsea til å vinne noe som helst, som nederlender er han altfor svak taktisk, drister jeg meg i beskjedenhet til å si.:)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Chelsea har gode sjangser i baade CL og FA-cup. PL gav jeg til utd for lenge siden. Der er de for solide.

script, gaa aa finn deg en ny hobby, fotball kan du ikke noe om!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00