av Espen Solbakken | mars 20, 2009  

Best på banen – best på trekning

- Relax Drogba, det er fortsatt en finaleplass å kjempe om...

- Relax Drogba, det er fortsatt en finaleplass å kjempe om...

Først Porto i kvartfinalen, deretter vinneren av Villareal og Arsenal i semi. Supportere av Manchester United kan starte planleggingen av Roma-tur i slutten av mai.

Manchester United er ikke bare enorme på banen, de er også ganske gode på trekninger. I pest og kolerabollene, som kvart- og semifinale i Champions League er, greide United kunststykket å trekke en mild influensa hele veien frem til finalen.

Enten er det sånn at de beste også alltid har mest flaks - eller så har man fortjent flyten. Guttene til Sir Alex er uansett best i alt og kjempefavoritter til å nå sin andre finale på rad etter fredagens seanse i Nyon.

Den evige mesterligakampen mellom Liverpool og Chelsea får også et nytt kapittel. Man skulle tro det handlet om et forutsigbart oppsett, ikke en vilkårlig trekning. Her vil det neppe skille mer enn et rødt mål som kanskje aldri burde vært godkjent, eller en blå kaptein som sklir når han skal sette inn et avgjørende straffespark.

De engelske lagene vil ventelig få mest oppmerksomhet i Jan Åge Fjørtofts Viasat-studio, men oppgjørene mellom Barcelona mot Bayern Müchen ligner matchen med mest underholdning og åpen fotball. Bayern feide inn 12 kasser over to kamper mot Sporting Lisboa i forrige runde – respekt! Selv Messi, Henry og Eto’o bør stå opp tidlig om morran for å matche det.

Kvartfinalemenyen er definitivt dagens fotballsnakkis. Fra nå handler all Champions League-prat om det er Liverpool, Chelsea, Barcelona eller Bayern som får møte United i Roma den 27. mai.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

jeg skal le av den tåpelige spåingen din når manu ryker mot porto

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Helt enig i at Barca – Bayern kommer til å bli den beste kampen!!! håper også den kan få litt av oppmerksomheten til Jan Åge og co…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det er nok bare å glemme Erling. Det vil si, oppmerksomhet får den nok, men da i form av litt udugelig pun, med noen mål i reprise. Ble fryktelig skuffet over at Man Utd og Liverpool ikke trakk hverandre. Det hadde blitt bortimot fantastisk morsomt å se de to kjempe om en finaleplass over to matcher.

La oss håpe på noen underholdende matcher i det minste, tvi tvi.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

ManU kommer helt klart rett til Finale.
Lurer på hvordan det går LFC – Chelsea…
Blir nok en spennende kamp.
Men ManU trakk de dårligste lagene, og avanserer nok lett til en finale i Roma:D

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det var vel strengt tatt mot United den blå kapteinen skled. Selvmål av oppskrytte venstrebacker hadde vel vært et bedre eksempel

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jeg synes at Man Utd vært veldig heldig med trekningen og de har alle forutsettninger for å gå videre. Jeg har selv skrevet en blogg om min vurdering av lagene og hvem som går videre om noen ønske å lese det. Fin blogg Espen

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ja du satser på å booke tur til ROma allerede din gjøk?
For det går jo bra om dagen?!
Og dere skal ikke undervurdere Arsenal som er tilbake i godt gammelt slag med spillere tilbake fra skade og en frisk Arshavin som var et meget bra kjøp.
Hvordan gikk det på Emirates sist lagene møttes? Så vidt jeg husker så vant laget jeg støtter 2-1.

Ikke vær så skråsikker du det vil du komme til å angre på.

Ps: Bloggen din er dritdårlig bare Manure fans som har interesser av å lese den.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Nå er jeg faktisk “sjiiiiit” lei av alle united supportere.
Disse bortskjemte fotball”supporterne” har de siste årene ikke opplevd motgang og evner knapt interressen av å se seg nedover på tabellen og få med seg hva som skjer i de andre lagene.

Jeg setter alltid ørene på stilk når det er en supporter fra de fleste andre lag i PL som vil prate fotball eller komme med innspill, men jeg har sluttet å heve på øyebrynene når det er en united-supporter.
Nå drar jeg alle under en kam her, men aldri en “regel” uten et unntak. Det er ikke snakk om sjalusi bare for å ha det avklart. Sier ikke at United IKKE har fortjent det, men det er veldig slitsomt med disse unitedsupporterne…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

United-Barca i fnalen.. Og den kampen vinner jo seff Barca.. Er Chelsea fan men er sikker på at Barca går helt til topps!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Arsenal – Barca i finale. Henry mot Cesc. Messi. Arshavin. Iniesta. Walcott. Lista kunne vært lenger. Point being. Arsenal er friske. Får jevnlig tilstrøm av friske, uthvilte spillere. ManU virker slitne etter to strake (og patetiske) tap.

Håper bare ikke Bayern tar Barca, men det skal jo ikke være mulig, right?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00