av Espen Solbakken | juni 3, 2009  

Veien til Sør-Afrika, dag 2

 

Nye drakter

Simen Brenne i ny drakt.

Sted: Bislett. Dato: 3. juni 2009. Klokken 12.00. Hva: Samlingens andre treningsøkt.

Drillo lanserer nye drakter, Wæhler på fødestua, Carew som både løper ned treneren og blir skadet selv minutter senere pluss de første tegnene til en startoppstilling. Ting begynner å skje på landslagstreningene.

Seansen onsdag startet med at landslagssjefen demonstrerte særs gode plystreevner og fikk raskt oppmerksomheten til de cirka 50 (!) fremmøtte pressefolkene. Anledning: Spillerne viste frem utstyrsleverandørens nye bortedrakt (hvit).

Nå er verken jeg eller Drillo noen ekspert på området. Der Olsen, som en slags anti-Capello kun registrerte at “de sikkert er fine”, så er mitt førsteinntrykk at dragen er borte – og at størrelsen L i Europa tilsvarer XL i Asia… Mer sponsornytt i samme slengen: Spillerne er blitt flinke til å drikke juice på pressemøtene, et væskeinntak som neppe har noe med den ventende heten i Makedonia å gjøre. 

Leskende

Juicy stuff til folket og journalistene.

Så til selve treningen. Mye defensiv terping av midtbanefemmeren, hvor Morten Gamst Pedersen og Daniel Braaten skal bekle hver sin kant. Indreløpere er det fire av i troppen, og kanskje er Per Ciljan Skjelbred og Christian Grindheim hakket foran Bjørn Helge Riise og Simen Brenne før avreise? Jeg tror det. Henning Hauger var anker i går, mens Fredrik Winsnes var opptatt med å løpe ut Brann-kampen av beina. Det samme gjorde Erik Huseklepp, Bisletts støleste spiller onsdag.

Resten gir seg selv: Carew på topp, Knudsen i mål. Forsvarsfirer fra høyre med Høiland, Wæhler, Hangeland og J.A. Riise.

To nestenulykker også som er verdt å nevne: John Carew, som i iveren etter å score, nesten løp ned Drillo og  som like etterpå haltet etter et nytt sammenstøt, denne gang med en spiller. Kan vi ikke bare pakke inn Carew i folie med en gang og ta ham opp igjen rett før kampen i Skopje begynner?

Ikke tilstede: Espen Ruud (han kommer) og Kjetil Wæhler (babyen kommer). I morgen: Trening først, så avreise til Skopje.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Fin fotballblogg!

Håper winsnes starter kampen, han har vært god de 2 siste kampene for godset. Han har også mye rutine. Denne kampen tar norges menn 2-0!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00