av Espen Solbakken | juni 5, 2009  

Veien til Sør-Afrika, dag 4

Sted: Phillip II Arena, Skopje i Makedonia. Dato: 5. juni 2009. Klokken 12.00. Hva: Siste treningsøkt før Makedonia-kampen.

Er det leggbeskyttere under strømpene dine, John?

Er det leggbeskyttere under strømpene dine, John?

Du skal alltid beskytte deg på reise, enten du skal utøve den ene eller andre aktiviteten. I Skopje er det lite beskyttelse – på dagtid. Mens de makedonske bygningsarbeiderne, på den uferdige kamparenaen, balanserte og sveiset på stålbjelkene høyt over betongtribunen, så løp de fleste norske spillerne ute på gresset uten leggbeskyttere.

Man kan bli nervøs av mindre – heldigvis så hadde John Carew strømpene oppe – det tydet på at leggskinnene var der. Bildet du ser til høyre indikerer imidlertid det motsatte. Hva hadde skjedd om du hadde blitt skadet? Det er lov å grøsse litt over det, selv om gradestokken viser nesten 30 pluss celcius.

Drillo har laget klart sier han, men røper intet. Til makedonske journalister spådde han en åpen kamp, 30-30-30 sa han for å illustrere at det er liten forskjell i sannsynligheten om det blir seier, uavgjort eller tap. De resterende ti prosentene sa han ingenting om. Er det ti prosent sjans for avlsyning? Jeg vet ikke.

SJefen har i hvert fall med seg Siggen på tur. Kona har vært med før og skal visstnok aldri ha tapt. Måtte det være den lille marginen som holder VM-håpet flytende.

Drillos byggverk vurderes av de lokale arbeiderne.

Drillos byggverk vurderes av de lokale arbeiderne.

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Er vel liten vits i å bruke leggbeskyttere under lett trening. Da er de mer i veien enn de gjør nytte for seg. Dette er vel allmenn kunnskap blant oss som har spilt fotball på litt høyere nivå enn de som tror at leggbeskyttere alltid skal brukes

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det er nok langt fra uvanlig at fotballspillere trener uten leggbeskyttere. Det er en velkjent gentlemans agreement at man ikke går inn i tøffe taklinger på trening. Dessuten er det mange som velger å ta dem på seg hvis det skal være nødvendig.

RBK har denne policyen i alle fall.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00