av Espen Solbakken | august 11, 2009  

Med Ronaldo i Real vinner Chelsea

Tittelforsvarer Manchester United har ikke erstattet de 30-40 målene Ronaldo er involvert i, Liverpool er stadig like avhengig av Torres og Gerrard, mens Arsenal ser tynne og unge ut ved inngangen til en ny sesong. Jeg går for solide Chelsea som serievinner i Premier League.

Vinneren (t.h.) og toeren (t.v.) i kommende Premier League-sesong.

Vinneren (t.h.) og toeren (t.v.) i kommende Premier League-sesong.

1. Chelsea

Dobbel dekning over hele linjen av etablere toppspillere. Drogba virker dedikert til klubben, og Essien vil frese over motstandernes midtbaner denne sesongen. Bunnsolid – også med Ancelotti.

2. Manchester United

Sir Alex vil gjerne vinne seriegull nummer 19 og passere Liverpool før han gir seg. Da må han holde på to år til – eller bruke mer penger enn han har gjort. Ronaldo-salget svir alle andre steder enn lommeboka.

3. Liverpool

Etter 2. plassen i vår, burde det vært mer optimisme på Anfield enn det er nå. Skader, Alonso-uroen og svak pre-season demper forventningene. Et kJeks-kjøp (Aquilani) fra Italia hjelper ikke.

4. Manchester City

Så splittes altså de fire store… Vel, det er i hvert fall mitt tips. Er neppe ferdigkjøpt heller, og nå skal ekstravagansaen sys sammen. Rart å si det om City, men 4. plass er nesten et minimum.

5. Arsenal

Kan havne enda lenger bak om også Fabregas forsvinner til Barca. Virker sårbare på midtstopperplass og har dårligere spisser enn plassene 1-4 i mitt tips. Nye tenåringer vil sikkert slå til Wenger-style.

6. Aston Villa

Brukte stort sett bare 14-15 mann til februar, og 80 prosent var briter. Men da stoppet det også opp for alvor. Bør ha en bredere stall for å holde til mai måned, men har det ikke. Omtrent som i fjor.

7. Tottenham

Man kan diskutere og være uenig i måten det skjer på, men Harry Redknapp kan bygge lag. Har klasse overalt på banen, men innimellom sovner forsvaret fremdeles. Kan slå alle, kan tape mot alle.

8. Bolton

Det føles litt rart å kalle en Premier League-traver på 8. plass for en overraskelse, men det vil Bolton være. Vågalt høyt tippet, men har kontinuitet i spillerstallen og staute typer til å stole på.

9. Everton

Omtrent samme laget som i fjor, men Lescott vil bli savnet om de bukker under for Citys pundsedler. Alltid gode hjemme. Hvor lenge greier manager Moyes å holde engasjementet og klubben oppe?

10. Sunderland

VIrker definitivt forbedret fremover i banen. Marseille-kapteinen Cana synes som et kupp, og spisser som Bent, Campbell og Jones er en håndfull for de fleste. Ingen av betydning har gått.

11. West Ham

Zola er en populær manager ettersom han er langt mer spillende i sin filosofi enn det f.eks. Curbishley sto for. Englands beste klubb på spillerutvikling det siste tiåret. Hvem forsvinner til gigantene i år?

12. Fulham

Imponerte i fjor, først og fremst fordi defensiven var bunnsolid og de samme fire bak spilte nesten alle kampene. Hodgson er en mester i organisering og drilling, mer begrenset offensivt.

13. Blackburn

Sam Allardyce hadde en heldig hånd om laget etter at Paul Ince feilet. Har kjøpt fransk, dansk, sør-afrikansk, gresk, italiensk og kroatisk i sommer – men de vil savne stjernen fra Paraguay, Santa Cruz.

14. Wigan

Har ikke sløst bort de 170 millionene som United kjøpte Valencia for. Derfor virker det også litt traust. Cattermole ei klassisk britisk bikkje på midten, laget er akkurat godt nok til å holde seg.

15. Wolverhampton

Har mange spennende unggutter og cruiset til slutt gjennom Championship League. Med sin historie og tradisjoner hører ulvene hjemme i toppen. Har brukt sine 150 budsjettmillioner klokt i sommer.

16. Birmingham

Christian Benitez for 100 mill er risiko big time, men gamblingen er mikset med mer forutsigbare, billigere og hissigere Barry Ferguson og Lee Bowyer. Lukter nedrykksstrid.

17. Stoke

Tok feinschmeckerne i Premier League på senga med lange innkast og en imponerende never say die-holdning forrige sesong. Knapt nok en bevegelse av betydning i stallen. Får et tøft andreår.

18. Portsmouth

Klassespillerne Johnson og Crouch er solgt dyrt uten at pengene er re-investert. Det er usikre tider både sportslig og økonomisk i sør. Dårlig stadion, dårlig spillerstall og dårlig sesong. Nedrykk?

19. Hull

Har ikke fått napp i sommer, til tross for at transfermålene har vært temmelig middelmådige. Kanskje objektene har innsett at Hull vil få kjempeproblemer? Vant nesten ikke kamper etter jul.

20. Burnley

Sorry, Christian Kalvenes. Dette er ett av de sikreste nedrykkene i Premier Leagues historie. Men dere får i hvert fall 38 x 90 minutes of fame, langt flere enn de 15 de fleste av oss får.

PS!Det er bare en ting som er sikkert med mitt Premier League-tips, og det er at det tabellen ikke blir seende slik ut i mai 2010. Hva tror du om mesteren, om nedrykkerne, om skuffelsene og overraskelsene?

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

Arsenal vinner;) Man U nr 2, chelsea nr 3, liverpool nr 4.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Man u vinner serien, Rooney med Owen/Berba fyller lett skone til Ronaldo, fått inn Valencia og Nani viser at han ikke er no dårligere. Drogba virker dedikert til klubben er helt idiotisk å si, han er alt for ustabil, samme gjelder Anelka. Vinner ikke serien med Lampard sine 15 mål.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

1 Liverpool
2 Chelsea
3 Man utd
4 Arsenal

Man City blir ikke noe å frykte, de kjøper alt for mange toppspillere, og du må kunne spille som et lag, så City blir ingenting.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jeg er ikke enig med deg når det gjelder dine vurderinger av City stallen. De er veldig godt dekt opp når det kommer til stoppere, sentrale midtbane spillere og spisser. Men om du ser på backene så ser du at de er veldig svake i forhold til Arsenal sine. Jeg vil si at dette har større betydning enn at Arsenal mangler en spiller i back-up på stopper plass. For Gallas-Vermaelen er vell ikke så veldig mye dårligere enn det Toure-Richards er? I tillegg har vi Djourou og Silvestre bak. Om du ikke har fått det med deg, så er Djourou virkelig inne i diskusjonen om stopperplassen – han er enda ikke oppdaget av verden!

Du kommenterer Arsenals dårlige dekning i forsvaret, hvorfor kommenterer du ikke Citys dårlige dekning på midtbanen? De har en hel del sentrale midtbanespillere, men veldig få rendyrkede vinger. Hva har Arsenal på midtbanen? Jo, en av verdens beste både som førstevalg og reserver. Jeg skjønner ikke helt hvordan du ikke kan trekke en sammenligning her når du vurderer årets Premier League.

Du vurderer spissene til Arsenal som dårligere enn de 4 første lagene. Hva har Liverpool, jo de har Torres. Og de har kun Voronin som en rendyrket spiss i bakhånd. Ja, både Kuyt og Gerrad kan ta spissposisjonen. Men de er ikke i så veldig mye dårligere enn resvervene Arsenal har på spiss plass. Eduardo, Vela og Walcott er alle spillere som er like gode som Gerrard og Kuyt helt på topp i mine øyne. I forhold til City så har nok City bedre bredde, men så må vi huske på at Arsenal har en midtbane som også kan skåre i bøtter og spann. Og at vi er i stand til å servere langt bedre pasninger fra både midtbane og backer enn det City er i stand til. Hvorfor ser du da City som et bedre lag? Jeg føler at du drømmer deg litt bort, og ønsker at de 4 første blir splittet – jeg tror du blir skuffet!

Jeg vil også nevne at jeg syns det er latterlig at du i det hele tatt nevner Fabregas i sammenheng med at han kanskje drar. Jeg er ikke engang nervøs her jeg sitter, Barca vil ikke punge ut. Fabregas har det bra i Arsenal har han sagt opp til flere ganger. Samt at vi har et veldig spennende lag på trappene!

Du er velkommen til å se på min vurdering av Manchester City:
http://goonerzone.com/?p=111

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

At du greier å tippe City på en 4 plass, viser bare hvor mye du kan om fotball. Laget har jo bare spisser!!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Her viser ny din elendige fotball forståelse, at du tipper City foran Arsenal blir for dumt, City er en Outsider til fjerdeplassen, men ikke favoritt. En vær ekspert med stor fotball forståelse tipper de fire store på de fire første plassen, City er et nykomponert lag, som kommer til å være veldig ustabile, Arsenal har tross alt ikke vært utenfor topp 4 under Wenger sin tid og tviler på at det skjer igjen!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Latterlig og tippe Man City på 4 plass.
City har en meget sterk stall men skal City få 4 plass så skal laget bli meget samspilt og solide!
og City har vel litt vel mange store spisser, kem skal få spille? City vil ha store problemer med og finne dei 2 eller 3 som dei vil bruke fast.

også Vetle xD du må jo berre vere en Arsenal supporter.
Arsenal har ALT for svak stall til og kjempe om gull! Arsenal får 4 plass i år igjen ;)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

1. Arsenal
2. Chelsea
3. Manchester United
4. Liverpool
5. Manchester City – Alle undervurderer Arsenal nok en gang, men som sakt har veldig tro på at de vil overprestere i år. Noen som husker da Thierry Henry dro fra Arsenal? ” Arsenal uten Henry er ingenting ” dere så hvordan det gikk med klubben, de hadde en gjennomsnitt alder på ca 20 år, og fikk 2. plass den sesongen, det sier litt. Arsenal vinner i år!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Klubber i england som har blitt svekket uten de store erstattningene er manchester united, liverpool og arsenal. ingen av de tre greier seg like godt som fjoråret. Chelsea tar nok seieren i PL, med city og united i kampen om tredje. Liverpool tar nok den siste europaspillplassen mens arsenal havner midt på tabellen.

Godt tippet Espen, ikke usannsynlig tabell det der.
God fotballvinter!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

arsenal på en 5.plass?! hva er det for noe?! har du (espen solbakken) følt med i det siste eller?! Man city foran arsenal?! har du sett på oppkjøringen eller’? man city tapte mot rangers som arsenal knuste! og de tapte mot barnsley! du ser bare på spillerlistene, Man sity har et bra lag, men spiller ikke så bra sammen..og hvis de 4 store ikke forblir de samme så er det liverpool som faller av,IKKE ARSENAL! bruk litt mer tid på tippinga

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Du tar helt feil av Arsenal.. Og hva mener du med drlige spisser? synnes ikke Eduardo, V.Persie, Walcott, Vela og Bendtner er så ille jeg.. Vent å se ;)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Liker en del av “overraskelsene” tipset over, men kan ikke helt se Portsmouth på nedrykk. Jeg tror også at City skal slite mer med å sy sammen stjernene, og tipper både arsenal og villa foran. Som Pool-fan, må jeg jo også si at det tipseren utelater i resonnementet om Liverpool er jo Johnson, som er et knallkjøp. Hans kvaliteter offensivt har vært sårt savna på høyresida, så at vi kan holde på 2.-plassen fra i fjor er jeg trygg på. Chelsea vinner

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Er ikke så sikker på at Arsenal gjør det dårlig. Tror faktisk at Hangeland er akkurat det de trenger for å gjøre det bra. Husk at de har Arshavin hele sesongen, som kan levere nesten like mange mål som Ronaldo, og som har mye større løpskapasitet. En skadefri Eduardo har mye mer fotball i seg enn Adebayor. Rosicky er også tilbake etter å ha vært ute nesten hele fjoråret, og han er en viktig ledertype. Kan ha mye å si om Vermaalen lykkes. Wilshere virker spennende. Chelsea er så store favoritter at de kan floppe, men de er så sterke og kyniske på alle plasser at det ikke kan gå galt. United kan ta gullet. Owen, Berbatov og Rooney tar nye steg uten Ronaldo. Tror du overvurderer økonomi og talent og undervurderer lagfølelse og taktikk. Målsetting topp 4 btyr ikke nødvendigvis resultat topp 4, noe Spurs er et godt eksempel på. Tviler på City. For mange like inn. Tror faktisk ikke spillerne i det hele tatt vurderte sportslig suksess da de signerte for City, tror faktisk at de ikke har noe problem med nedrykk en gang, så lenge pensjonen er sikret. Adebayor var ikke noe tap for the Gunners. Virker ikke en gang som manageren har troen. Liverpool vil nok slite utover våren med mindre de erstatter Alonso og henter inn noe kreativt og driblesterkt (Juan Mata) nå, eller i vinter. De kan riktignok gjøre det bra i starten, siden start11 virker ganske sterk, men de mangler bredde og kreativitet utover sesongen. Jeg tror de 4 store brytes, men ikke av City. Det går mot en ny sesong med europasuksess og seriefadese for Pool.

1-Chelsea, 2-United, 3-Arsenal, 4-????, 5-Liverpool

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Enda godt at Wolves er i Premier League etter de cruiset seg gjennom Champions League i fjor.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

En klar undervurdering av Arsenal og Everton. Ingenting som tyder på at City skal klare topp fire allerede i år.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Andreas: Arsenal uten Henry har ikke vunnet noen ting som helst..! De er det svake laget av de 4 store, og kan risikere å bli forbigått av Villa, eller i verste fall City..! Men jeg tipper Arsenal som nr. 4.

1. Man Utd
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Arsenal
5. Villa
6. City
7. Tottenham
8. Everton

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Dette er noe av det mest patetiske jeg har sett!

“5. Arsenal
Kan havne enda lenger bak om også Fabregas forsvinner til Barca. Virker sårbare på midtstopperplass og har dårligere spisser enn plassene 1-4 i mitt tips. Nye tenåringer vil sikkert slå til Wenger-style.”

At du i det heletatt tørr å sette City så høyt?? Har du sett treningskampene deres? Har du sett på resultatene de har oppnådd? De har vunnet to av sine seks treningskamper pre-season! Med tap mot lag som Orlando Pirates, Kaizer Chiefs og Rangers. Dette Rangerslaget som Arsenal pissa på, eller en 17 år gammel reserve pisset på Rangers med hele 3-0.

Så ikke kom her og sett City så høyt, for de må ha tid, og jeg skal ikke bli overrasket om de kommer høyt, men jeg blir heller ikke overrasket om de får en dårlig sesong!

Det virker som du har noe alvorlig imot Arsenal, men siden du blogger for VG, burde du ikke være med subjektiv og se på fakta?

Forsvaret dårlig? Toure er ikke god, han gikk imot alt det Arsenal står for, når det gjelder defensive oppbygging av spillet, han stresser og treffer sjelden på det han klarerer. Godt han er borte spør du meg. Vermaelen har hatt noen gode sesonger for Ajax og var kaptein forrige sesong, Djourou vokser bak Gallas, og ikke glem Senderos, eller Hangeland som er en mulig erstatter.

Vi har heller ikke gode nok spisser.
- Robin Van Persie
- Nicklas Bendtner
- Eduardo
- Carlos Vela
- Theo Walcott

Salget av Adebayor var litt tungt, men for 250 millioner, så selger du en spiller som Ade(haha, patetiske City). Vi vil nok merke at han er borte, men hvis du ser det på en annen side så har Arsenal i lang tid spilt med kun èn spiss og Arshavin hengende bak, så altså fire på midten. I tillegg har Wenger signalisert et spisskjøp, og hvis du kjenner han som meg, så kommer nok det i siste liten, altså 2 timer før overgangsvinduet stenger. Robin Van Persie er en klassespiss i form og Eduardo har scoret en del i treningskamper og er god om han holder seg skadefri.

2. Arsenal

Gullet og sølvet skal hjem til London

Cesc: “We must be positive, we have quality here and the boss believes in all of us. This year is going to be the one, I am sure of it”

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

denne tabellen var det mest ubrukelige jeg har sett…! city på 4?:S og Liverpool på 3??:S nei nei nei,, city havner midt på tabellen..de er et lag med så og si kun spisser! i år er det Liverpool sin tur.. !

1. Liverpool

2. Man utd

3. Chelsea

4. Arsenal

de fire store er å blir de fire store!

Torres Og Gerrard henter hjem gullet til mersyside! You`ll Never Walk Alone!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Den som tipper Chelsea på 1. plass og Man.City på 4. plass, tror at bare du har penger nok, er du best. Chelsea har ikke kompetanse og struktur nok til å tukle et etablert Manchester United lag, heller ikke sultne Liverpool-sjeler og et Arsenal med verdens beste fotballhjerne som sjef. Penger brukt på kort tid er ikke gode penger.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

jeg tror ikke city greier å ta fjerde plassen. De har mange gode spisser, men ikke mye mer enn det. Hva mener du med at Arsenal har dårlige spisser? v. Persie scorer mye hvis han holder seg skadefri, Eduardo er ikke en dårlig spiss, han har 7 landslagsmål på 11 kamper.
Og Arshavin kan spille spiss han også, scoret 7 mål i sesongen i fjor, hvor 4 av de var på Anfield.. han var den første på over 50 år for bortelag.
Og tror Bendtner er bedre en i fjor.
Stopperne er ikke noe problem, Gallas er en av verdens beste midtstoppere og Djorou er ingen dårlig spiller han heller! og hvis vi får Hangeland så har vi det vi trenger bak der.
Tror egentlig Liverpool sliter mer enn arsenal siden de mistet til Alonso, og det betyr at Gerrard får mindre frihet fremover.
1. Chelsea
2. Man Utd
3. Arsenal
4. Liverpool
5. City
6. Villa

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Cattermole fra Wigan til Sunderland etter Premier League-bloggen ble skrevet. Det styrker mitt tips om at Sunderland kommer på øvre halvdel, desto dårligere news for Wigan.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Arsenal kommer på topp.2 .. By far the greatest team, the world has ever seen.. Arsenal FC

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det får da være grenser med patetiske angrep på bloggeren her. Ser ut som dere ikke engang leste hele artikkelen. Hadde dere gjprt det ville dere fått med dere at han sa at tabellen IKKE ville se slik ut i mai neste år.

Det sagt så tror jeg også at Man City skal slite med å splitte de fire store. Tror det kommer til å bli noe lignende stjernelaget mønstret Real Madrid fra 03/04.

Det eneste som jeg anser som sikkert ved årets er at Chelsea og Man Utd kommer til å knive om gullet. Jeg tror Man Utd går seirende ut av den duellen. Chelsea har ikke noen notoriske målscorere og kommer til å lide under det. Med C. Ronaldo borte så har Man Utd heller ikke det, men kombinasjonen Rooney/Owen/Nani tror jeg kommer til å gi mange mål denne sesongen og bli utslagsgivende i favør av Man Utd.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Bolton over Everton faktisk, artig tips!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Hehehe, City på 4.plass…….. Du henger deg like mye opp i penger, og spillerkjøp som alle andre ” spesialister”. Ferguson/Wenger tar det hele med stor ro, som alltid, og de har vært i toppen i alle sine år. Slik forblir det, med Arsenal også. Manu har vært bunnsolide i Pre-Season, Chelsea også, og begge lag virket sterke i C-Shield. Arsenal har vært både gode og litt ustabile i Pre-Season, imens Liverpool har vært gjennomført dårlig, med kun EN seier, og det over Lyn.Men Liverpool er og se i toppkampen i år også.City har vært forbanna dårlig i Pre-Season, og som,ja, har handlet store navn, men ikke smart!Hvordan har de tenkt til å kombinere Adebayor, Tevez, Cruz, Robino osv? Hmm. I tillegg presterer de å selge en av Englands største talenter, Sturridge, omg !! Det eneste jeg har til overs for City er at de har en ung og god keeper, samt de beholder Richards og Ireland. Spillerkjøpene deres er tull.
Jeg blir litt flau på dine vegne, når du tipper City på 4.plass, og lurer på om du har fulgt Pre-Season, og hvordan fotball lagene har spilt? Ronaldo sine 30-40 mål er ditt argument for at Manu ikke kan vinne igjen. Igjen, har du sett Pre-Season? Manu har høvla det meste, og leika seg med f eks spanske Valencia, og spilte jevnt med Chelsea i C-Shield. Jeg er selv Arsenal fan, og sier det ikke bare derfor, men du har lite peiling, beklager.
Dårlige spisser…
Van Persie, voksende Bendtner som var god i fjor, og endte vel med rundt 10 mål i PL. I tillegg en skadefri Eduardo, som alle vet og bare må innrømme at kommer til å bli forbanna god. En Vela som har vært fryktelig god i Pre-Season, men som selvfølgelig bare blir en back-up også i år. I tillegg en livsfarlig Arsjavin hele sesongen, som er god som spiss. Fabregas og Rosiscky, Nasri, Walcott, som alle vil være outstanding denne sesongen, så langt Rosiscky holder seg skadefri for sin del. Bordeux sin spiss, Chamakh er også på vei til Arsenal, enda en spiss som bøtta inn mål for den franske serievinneren ifjor…… Muligens en Viera tilbake, som nei, ikke holder samme nivå, men som har autoritet og er en ledertype.

Vær så snill og følg litt bedre med, og sjekk litt mere rundt, før du tipper tabellen neste gang.

City vil ha et BRA toppnivå, men også et veldig dårlig bunn-nivå.

De fire øverste plassene står mellom de ” Fire Store”.

5.Plass tildeler jeg Villa, samt de får på plass noen spillere til. De har vært svært overbevisende i Pre-Season.

City havner mellom 5.plass og 8.plass ett sted, kan fort bli meget ustabile, har overhode ikke overbevist i Pre-Season. Men for all del, de har et godt lag!

Snakkes =) PL blir spennende som alltid :D

Ps: Barcelona tar hjem seriegullet i Spania, nok en gang.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Å tro at Bolton ender høyere opp på tabellen enn et stabilt topp-6-lag de seneste sesongene, er jo bare helt merkelig.
Everton hadde masse skadetrøbbel forrige sesong. Nå er både Yakubu og Arteta straks tilbake, og det blir som å ha signert nye spillere for £ 40 mill. At Everton havner så langt ned som 9.plass er jeg villig til å vedde mye på at blir feil.
Men så er det vel ikke VG man går til for å finne de mest inngående og seriøse reportasjene heller da……!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Bolton foran Everton som har nøyaktig samme lag som endte på en 5plass tross i en elendig start. Går det tipset inn så skal jeg spise den berømte hatten. Everton blir ikke dårligere enn nr 7.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Pengebruk skal være lik 4 plass for Man City. Ha ha. Som Wenger sier om Real Madrid,dette er skuespill. Det er som å blande alt mulig kjøtt i en lapskaus å håpe det funker.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

hvordan kan du skrive at blackburn vil savne santa cruz???? var skadet store deler av forrige sesong plus han var ingen garantist for mål. er dog heller mer enig med plasseringen din. grunnen var dog heller syl tynn

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

City vil nok overaske mange! Om pre season bestemte rekkefølgen til slutt, så var det vel nesten ikke nødvendig å spille serien?

Men for all del. De store har alltid hånet City, så de må gjerne fortsette med det. Jeg har vært trofast tilhenger siden 71, og vil fortsette med det.

Så får pengesnakket forbli blant de misunnelige. Ingen er vel lei, seg for å ha penger, og om de har det, så blir det brukt, eller? De store andre har kanskje gjort ting riktig, fra bunnen av, og bygget seg opp, men, for å spise med de store, så må man ha penger. Ellers så vil talenter forsvinne til andre klubber. Og fotballspillere, som mange andre viser jo at penger er ett stort motiv. Så får praten om det sportslige fortsette å strømme ut av munnen deres :-) .

Håper på en jevnspillt serie, og mange mål med fine prestasjoner. Ønsker alle klubber i PL lykke til.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det er merkelig. Før forrige sesong var “alle” sikre på at Chelsea skulle vinne, men Scolari fikk det ikke til. Stallen er omtrent identisk med det den var den gang, og de har fått ny manager igjen. Og nå virker det som at “alle” igjen er sikre på at Chelsea vinner igjen.

Mitt tips:

1. Manchester United
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Arsenal
5. Everton
6. Tottenham
7. Aston Villa
8. Manchester City
9. Fulham
10. West Ham
11. Sunderland
12. Bolton
13. Blackburn
14. Stoke
15. Birmingham
16. Portsmouth
17. Wigan
18. Wolverhampton
19. Hull
20. Burnley

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Manu vinner i år også! Ronaldo var
aldri “den beste”… De har mange gode spillere som lett kan fylle igjen hullet; f.eks: Rooney, Owen, Carrick + mange fler. Berbatov er ingenting å ta vare på… men ellers, er united england’s beste lag ;)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Espen, du glemmer at fotball er et lagspill.
City har hamstret inn mange spisser, gode spisser også, men det er ikke slik man bygger et lag. Alle nyervervelsene må bli samspilte for å få resultater. Og med så mange gode spillere som må slåss om to plasser på laget, vil nødvendigvis noen bli vraket i kamp etter kamp. Og disse vil fort begynne å murre, og kan skape dårlig stemning i hele spillergruppen.
Selv om penger betyr mye i toppfotball, er det (heldigvis) ikke det eneste kriteriet for suksess.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Denne vurderingen kan ikke jeg ta seriøst. Det skinner jo igjennom at du ikke har mye dybde i vurderingene dine.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tror det blir veldig jevnt i årets PL, men etter mye spenning på slutten ender det slik:

1. Man United – Ferguson’s genialitet blir avgjørende

2. Chelasea – Blir sølv, men de nærmer seg gull

3. Man City – Har ett kjempelag, men må få litt tid på å bli samspilte

4. Liverpool – Mangler det helt store etter å ha mistet sentrale spillere

5. Arsenal – Wenger’s tid er forbi…..eller?

6. West Ham – Har troen på mannskapet til Zola

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jeg vil påstå at Bolton på 8. er helt urealistisk. Jeg sier som Tom Nordlie. Jeg er ikke så opptatt av kontinuitet. Jeg er opptatt av kontinuitet MED kvalitet. Og det ser jeg lite av hos Bolton. Personlig ønsker jeg de nord og ned, men tror heller 13. plassen til Blackburn burde reserveres til Bolton og at Rovers bør justeres opp et par hakk.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Dette er den mest åpne sesongen gjennom alle tider om hvem som vinner seriegull… Jeg tror Liverpool vinner serien vist Aquilani klarer og ta opp arven etter alonso vist ikke tror jeg desverre manu. vinner fordi di er bunnsolide defansivft tror lag som city og villa vil overaske. Chelsea og Arsenal vil skuffe..

håp: 1 liverpool
2: arsenal
3:man u
4: chelsea

realisme:
1: man u
2:liverpool/chelsea
3:liverpool/chelsea
4:city

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Haha mange sinte tryner innpå her! :D Syns tabellen er bra tippa jeg.
Husk at også Chelsea kjøpte seg til suksess når Abramovic kom inn i klubben. Har ingen problem med å se for meg at City kan være med høyt der oppe.
Og at Berbatov/Rooney/Owen kan erstatte Ronaldo er bare en latterlig påstand.
Og Bendtner var IKKE god ifjor!
Og du Arsenaldude som påstår at City har dårlige vinger, hvilket argument er det? Se på ditt eget lag som på død og liv skal pumpe alt gjennom midten! Likevel har du trua på Gunners…in your face! :)
Når det gjelder pre-seasonresultater vil jeg vise til Spurs sin forsesong før fjorårets sesong. Vant alt med store sifre, men dreit seg ut når alvoret starta.
Er selv Hammers-supporter foresten

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

kjære espen..

å regne med at Arsenal blis svakere iår enn ifjor ..tyder bare på at du ikke følger særig godt med..et minstemål når man skal *mene* noe som helst…Arshavin med hele sesonge..Eduardo tilbake..Rosicky tilbake..Wilshere større talent en messi..på full fart inn i første elleveren…og tror du virkelig at unge spillere blir dårligere av å bli et år eldre..vel..historien viser vel det motsatte …eller ?

nei makan til tull Espen..begynn å følg med isteden…og hvor mange ganger i historien har et kjøpelag (Man.C) slått til i premier league…jmfr.Derby..Leeds…+ mange andre…

god bedring :)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Du undervurderer Liverpool i år synes jeg. Alonso var et stort tap, men jeg tror Aquilani er\blir like viktig som Alonso. Og d at Liverpool er avhengig av Torres og Gerrard hele tiden er bare tull. Vi slo United i fjor 2-1 uten Torres, og Gerrard spilte så vidt jeg husker nesten ingenting.

1. Liverpool
2. Chelsea
3.Arsenal
4. Man City
5. Man United

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

slik ender ligaen i år:
manchester united
chelsea
manchester city
liverpool
arsenal

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Til Ole

Pre-season er mer eller mindre uten betydning for styrkeforholdene til lagene. Lag som blir komponert mtp at alle i troppen skal matches kan ikke sammenlignes med toppede lag ved seriestart. City har en helvetes hodepine med å få fasong på laget med mange nye spillere, men samtidig så er det ikke noe i veien for at dette skal gå fint. Det skjedde jo under mourinho i Chelseas første år med Abramovitch ved roret. Når det gjelder Arsenal så er det naivt å tro at man skal kunne støtte seg på spillere som bendtner og walcott. Ungutter som har vist prov om potensiale, men som på ingen måte er toppspillere som laget kan lene seg på i jakten på topp fire. Skader og mangel på rutine og klassespillere i alle ledd kommer nok en gang til å bli Arsenals bane.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

mitt forslag.
1. MANU
2. Chelsea
3. Looserpol
4. Arsenal

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Du tar nok feil av at Arsenal ligger nede på 5. plass og under City!

City har bare handlet offensivt, og det kan være katastrofalt, de ender nok på en 7-8 plass mener jeg, det skjedde jo ifjor, de handlet bra men landet på en 8-9 plass om jeg ikke husker feil.

Når det gjelder City så klarer dem ikke å få til å spille skikelig, tenk på at de har byttet ut 80% av laget sitt, og det er få igjen som kan den skikkelige City spillestilen.
Tenk på at City nå har handlet i ale ledd og kommer sikkert til å bruke dem, men hva skjer?
Jo, når det er så mange spillere som byttes ut, og alle spillerne kommer fra forskjellige spillestiler, så funker det rett å slett ikke å spille, for det er ca. 2-3 spillere som kan city spilelstilen og resten er vane med den de har spillt i sine tidligere klubber, det blir jo et rabalder for 3 spillere og lære de andre 7 spillerne utpå og spile city spilelstilen!

Når spillerne spiller i den stilen de er vant med så funker det ikke!

Vent å se City ødlegger fotballen og havner på en 7-8 plass. Arsenal kan slå igjennom iår med sine unge spillere, Eduardo er jo tilbake, Hangeland er på vei, Arsenal kan fint klare en
1. plass om resten av spillerne holder seg skadefrie, men jeg tror Arsenal lander på en 3. plass, med Liverpool på topp, og Chelsea etter, United vil merke salget av ronaldo, og kommer dårlig ut i starten da Foster og VDS er ute.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Chelsea er eneste av de fire som ikke har mistet sentrale spillere. Styrket med Zhirkov (toppspiller i EM 2008 ) Avsluttet sesongen best. Og som vanlig skriver de fleste forsvarsinnlegg for “sitt” lag. Vanskelig å få i Norge, der folk har et emosjonelt og usaklig forhold til engelsk fotball.
City blir 3 eller 4 tror jeg.. OK tips ellers.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jeg reagerer med skrekk å gru når jeg leser flere av kommentarene her.
Chelsea er laget som alle vil frykte i år. Etter en god sesong i fjor står de i år klar til å få den nødvendige flaksen de så lenge har manglet.
Jeg tror Chelsea har store ting på gang og kampen mellom Man-Utd og Chelsea kommer til å være fight til siste sekund.
Jeg tror heller ikke noen av de andre i Big Four kommer til å kjempe om de to øverste plassene. Iogmed bredden Chelsea og Man-Utd har i stallen. Det er desverre ingen som kan matche de der.
Så her gleder vi oss bare til en heidundrende sesong hvor det blir spennende å se om Chelsea kan konkurrere med Man-Utd.

Jeg kan tippe min top 5:
1.Chelsea
2.Man-Utd
3.Liverpool
4.Aston-Villa
5.Arsenal

PS: Chelsea har notoriske målscorere i Anelka og Lampard. Lampard har scoret over 20 mål for klubben i hver sesong i 5 år.

Blir spennende å se med Arsenal om de klarer seg med “Young-Guns”

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

1. Man Utd
2. Liverpool
3. Arsenal
4 Chelsea
5 Villa/ Everton
6-10 City

City kan ikke still med 9 spisser og micha richards, er alt for mye hummer og kanari til at de klarer å få samkjørt det laget. Arsenal blir sterker en de fleste tror, liverpool vil være med i toppen men strekker nok ikke helt til i åt heller. Drogba og Anelka er ikke optimale sammen på topp, Deco vil vekk, forsvaret holder ikke Mourinho klasse lenger med unntak av Terry.
Rooney og Nani kommer til å ta et steg til i år, Berba vet man aldri hvor man har, kan putte 25.
Owen får de sjansen han ikke har fått siden tiden han spilte på Anfeild= mye mål. Evra er en verdensklasse back ,Vidic/Ferdinand sier sitt. O’shea er ikke noen drømmeback men klarer og få stablet beina i siste liten som oftest. Mulig David Silva også kommer det er++ Trenger vel ikke forklare så mye om Giggs= merittliste.
Tottenham kan komme til bli en utfordere siden alt snakket om city blir de glemt. Har en de kvalitet i det laget og så lenge de ligger unna pub’n.
Modric,King,Bently,Bale,Pavlyucenko. Kan bli fort bli til et artig lag og følge med på.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Spurs vil overaske mange, det vil dere alerede se på kampen mot Lpool sømdag!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

1. Manchester United
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Arsenal
5. Manchester City

Manchester United vinner selv uten Ronaldo, de har vunnet mange ganger uten han, og klarer det igjen.
De har en så pass bred spillerstall, og mange verdensklasse spillere, derfor vinner United igjen.
Chelsea kommer på andreplass rett bak United, blir en tøff kamp der.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

til deg som mener det ikke går an å kjøpe seg til suksess burde det være nok å neve Chelski…

Synes forøvrig det er vel mange her som legger mye vekt på oppkjøringskamper, disse gir aldri noen god pekepinn på hvordan sesongen blir. Masse bytter, og forskjellig tenningsnivå gjør at det stort sett er lite å lese utifra disse kampene.

Blir nok Liverpool i år, er ikke så svekket som folk gir inntrykk av. Har byttet Arbeloe med Johnson på høyreback – styrket.
Har byttet Alonso med Aquiliani – mulig noe svekket her, men har god dekning og mange muligheter på midten. Ellers er laget uendret. Ser ikke den store svekkelsen fra i fjor. Da er det større svekkelser på Old Trafford og Emirates. Chelski er de som ser sterkest ut, men har ny manager (igjen) og bruker nok litt tid på å komme inn i rytmen.

City… kan nok overraske, men tror ikke Hughes er manageren som kan løfte dem helt opp. Tipper 6 plass, men med flyt kan de fort ende topp 3.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

1 Liverpool
(Rafa er i siget og har tatt viktigere titler til anfield på kortere tid enn ferguson brukte)
2 Chelsea
(Styrket fra sist sesong)
3) Arsenal
(Venger gjør gull av gråstein)
4) Man City
Endelig ikke bare størst blant folket i byen, nå også med spillere som setter naboen i skyggen.
5)Tottenham
Styrket, styrket.. Og Harry kan dette.
6) Villa/Man Utd./Everton
(Hvem som helst av disse kan kapre 6. plassen, blir jevnt)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

hahahhahahaha City på 4.hahahahhahhaha

1 Arsenal

2Liv,pool

3Manu

Chelsea

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Etter elendig vurdering og at lille Ronaldo er borte fra United, har ingenting med at Chelsea vinner Serien.
Kollektivet i Manchester United blir sterkere SAMMEN, enn med Ronaldo som styrte United skuta en god del.
I forrige sesong var Ronaldo borte mesteparten av innledningen av sesongen.. Liverpool lå foran, men vi tv-seere la fort merke til at Ronaldo var rusten etter operasjonen.

Jeg tror følgende tabell blir mer riktig til våren:
1. Man Utd
2. Liverpool
3. Chelsea
4. Arsenal.

Selv med mange penger, så trenger Man City noen som kan omgjøre egoister til lagspillere.. Det kan bli en vrien nøtt for Mark Hughes.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Manchester City kan klare en bedre plassering hvis spillerne klarer å spille sammen.

1. Manchester United
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Arsenal
5. Aston Villa
6. Everton
7. Manchester City
8. Tottenham
9. Fulham
10. West Ham
11. Sunderland
12. Bolton
13. Blackburn
14. Wigan
15. Portsmouth
16. Birmingham
17. Stoke
18. Wolverhampton
19. Hull
20. Burnley

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

At city skal kjøpe seg opp til en 4. plass er latterlig!
Dette blir mellom United og Chelsea, men om Arsenal får tak i en rutinert Hangeland kan de fort bli farlige. At Arsenal har dårlig med spisser er idioti, bare se hvor mange mål de putta forrige sesong. Problemet ligger i forsvaret, hvor det er alt for mye rom. Hakke trua på Liverpool i år…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Blackburn og Bolton bytter plass. Er sikker på at Big Sam har handlet godt i sommer. Se opp for Nikola Kalinic, kan fort bli en hit i debut sesongen som Benni McCarthy og Roque Santa Cruz ble i sine debut sesonger i den blå-hvite drakta.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Aston Villa klarer endelig å karre seg inn til en 4.plass. city kommer til å skuffe, ala middlesborough gjør hvert år

1 manchester united
2 chelsea
3 liverpool
4 aston villa
5 arsenal
6 everton
7 manchester city

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Bla bla bla… United vinner i år også. Ferdig med det.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tror nok du har riktig i at Chelsea vinner på grunn av den stallen de har, og at de er såpass stabilt gode. Med Drogba, (Anelka), og en Shevsjeko som antakelig liker seg under Ancelotti, blir det nok mange mål og mange 3-poengere på Chelsea i år. Tror det også er en fordel at Chelsea ikke har kjøpt så mye denne sommeren. Dette blir nok en av de beste sesongene til Chelsea. Tipper at Manchester United også gjør en bra sesong, men de havner nok noen få poeng bak Chelsea. Liverpool blir nummer 3, og Arsenal nummer 4. Manchester City blir en flause, havner nok på 7-8-plass!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

1 liverpool
2 arsenal
3 man utd
4 chelsea

En drøm

Liverpool gjorde en veldig god sesong i fjol, og har fått beholde de fleste spillerne sine. I tillegg har de hentet inn Aquilani. Kan være god nok til å erstatte Alonso, men jeg skjønner de som er skeptiske. Viktige er at Benitez kan fortsette der han var i fjol. Vi er avhengig av Torres og Gerrard for å lykkes i år.

Arsenal har en ungt og spennende lag, og dette laget kan nå langt. De var uheldige med skader i fjol og slipper de unna det i år, ja da flyr de høyt. De har også et geni som trener, og det er få lag forunt.

Manutd har ikke forsterket laget foreløpig etter Ronaldo og Tevez farvel, og jo Owen glemte jeg;-). Det blir dårligere fremover i år ihvertfall. De fleste har sett Nani sine kunstner, men han holder ikke klasse gjennom hele sesongen, og de har en Berbatov som har hatt sin storhetstid (tottenham-tiden). Det blir mye ansvar på Rooney og det klarer han ikke og takle (mye rødt på han i år). Jeg vil alikevel ikke avskrive Manutd for de har sir alex som sikkert kan putte inn en annen joker fra sine hvit skjorteermer. Manutd er ihvertfall solide bakover…….
Chelsea er et hat lag for meg. De burde strengt tatt kvittet seg med Drogba. Han er en fallende stjerne…. Mangel på storkjøp gjør at de ikke kommer blandt de som skal kjempe om gullet. Midtbane, med Essien som stjernen og Lampard og tyskeren (husker ikke navnet;-) ) , blir for t.o.m for puslet mot middelmådige mancity og everton. De har Cole og Michel i bakhånd, og de er bedre alternativer rundt Essien. Forsvaret er også for dårlig.

Er det et lag som kan true de 4 stor, er det Tottenham, eller kanskje man city, ja eller Bolton. Newcatle og Leeds er kanskje like sannsynlig;-) hehe. Er nok ikke slik topp 4 blir, men for en drøm

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

1 chelsea
2 liverpool
3 man utd
4 aston villa

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Må vel føye meg i rekken av de som mener at city er tippet litt vel høyt. Når Sir Alex Ferguson langer ut mot Real og kaller de for et ubalansert lag, hva skal man si om City da?

Dessuten er ikke spillerene City har kjøpt FØRSTE klasses. Tevez var ikke fast på MANU, Adebayor hadde etter min mening en OK sesong i Arsenal, og ikke minst, var han uønsket av shareholders og fans.

Jeg tror at Arsenal kan komme til å gjøre det langt bedre enn du og mange andre tipper. Manchester United tror jeg tar et pause år fra gullet pga. Ronaldo. De nye kreftene vil ikke tre til før til neste år og jeg tror at noen av spillerene vil slite med motivasjonen. Macheda vil heller ikke slå til før til neste år.

Liverpool har KANSKJE solgt fra seg gullet etter salget av Alonso, som etter min mening er blant øyerikets 3-4 beste midtbanespillere.

City tipper jeg bak Villa og Everton. På en 7-8 plass.

Arsenal kan kanskje ta gullet om maskineriet holder og det kjøpes inn en stopper eller to.

Chelsea er nok de jeg ser på som den sterkeste kandidaten til gullet i år. De har beholdt stammen i laget, og det er en stamme som har vist seg å være uhyre stabil og kompetent.

De ble snytt for CL finalen og var ikke langt bak i PL. Ronaldos avgang og Chelseas nye innkjøp samt en klok manager kan være det som skal til for å ta gullet til Stamford igjen.

Zihrkow er en meget kompetent spiller. Og det virker som Chelsea endelig handler med hodet og ikke lommeboken.

Håper uansett det blir en spennende sesong for alles del. Jeg tror det blir veldig åpent i og med at Real har “ranet” alle klubbene utenom Chelsea og Arsenal. Toure og Ade er ikke noe tap for Arsenal heller.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Chelsea vinne Premier Leauge i røvi mi !
Manchester United vinne, enkelt og greitt !

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

helt latterlig at alle “eksperter tror at salget av Rondalo skal koste United så mye. Han var aldri et helt lag aleine uansett.
United vinner knepent forran Chelsea, som blir hovedutfordrer nr 1.
City havner midt på

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Nå har vi sett disse såkalte fotballekspertene tippe feil i år etter år. I fjor også var det Chelsea som liksom skulle knuse alle, med Scolari som visstnok hadde mer erfaring og vunnet mere trofèer enn Sir Alex??. Å vi så jo alle hvordan det gikk:) Nei, det blir nok United i år igjen. Stabilitet!!!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

City kommer aldri på 4.plass. Det gjør Arsenal. Jeg kan skrive så mange grunner til det men det gidder jeg ikke. Chelsea på veldig sterke i år det er jeg enig i. Det blir også United som vanlig, uten Ronaldo også. Og Liverpool har fått en bedre og mye mer offensiv back i Glen Johnson. Så jeg tror Liverpool vil vinne de kampene mot “lett” motstand på Anfield. Så vi får se hvordan tabellen ser ut til slutt. Jeg tror Arsenal vil overraske mange også, men tror ikke de vil vinne ligaen. City kommer til å skuffe mange tror jeg. De har ingen erfaring med å være så høyt oppe. De har ett godt lag. Jeg tror City blir gode i år, så ikke misforstå. Men jeg VET at de ikke kommer blant de fire beste, som så mange tror.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

1. Chelsea .
2. Liverpool .
3. Man Utd .
4. Man City .
5. Everton .

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

1)Chelsea
2)Manchester United
3)Arsenal
4)Liverpool

Hvorfor diskutere såååå mye. La oss se hva som skjer???? Uansett hva Barcelona er best:-)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Har bare en ting å si: Dette blir innmari morsomt å følge med på!
Håper på Spurs men som alltid vil det svikte ett eller annet sted på banen…
Kjenner det sitrer i hele kroppen nå…….

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Alle fokuserer på United er svekket på grunn av salge av ronaldo. da har man ikke peiling ass. se på Liverpool de har ikke samme breden all ære til de men man kan ikke stole på 3 spillere det går ikke Liverpool kan ikke regne med gerrard,torres. og carregher i 100 prosent hver kamp nå som Alonso er borte. PS Manchester Unuted 1
Liverpool Nummer 2 Chelsea greier ikke å sette opp et vanlig lag. de ødelegger spillere !.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

de som mener at city bare har spisser kan gå å legge seg! de har 4-5 klassespisser og har en sterk bakre 4er og given som alltid presterer, og de har ikke noe dårlig midtbane heller. de blir utrolig skummle i år, og er enig med solbakken.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

1.Chelsea De knuser nok alle med sin utrolige sterke tropp og Deco forlater heller ikke laget som har spilt bra til nå.
2.Manu De har mista Ronaldo men Owen har spilt utrolig bra i treningskampene han blir nok en god erstatter etter Ronaldo.
3.Arsenal har blitt utrolig plaget med skader sånn som at nå er Rosicky skada igjen etter å ha kommet tilbake etter 13 måneder og Nasri har blitt langtidsskadd. Men har tro på de unge Wilshere,Ramsey,Vela osv
4.Liverpool De har solgt Arbeloa som var en god spiller og Alonso kan havne i Real Madrid. Har ikk tro på Liverpool.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Hvorfor tror alle at United er så dårlig uten Ronaldo! United har vunnet ligaen mange gang før dem hadde Ronaldo! United vinner i år også er ikke tvil om det engang!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Er litt overrasket over bedømmelsen av Arsenals spisser. Eduardo er goalgetter god som noen, vanPersie har ekstreme egenskaper, Arsjavin er en av seriens aller beste spillere, og i bakhånd er spillere som Bendtner (10 mål allerede da han ble utskjelt forrige sesong…) og Vela.

I tillegg har Arsenal spillere som kan fore disse med lekre pasninger og i det hele tatt en offensiv styrke som ikke står tilbake for noe lag.

Enig i det som sies om forsvaret, dog. Det er grunnen til at det ikke blir seriemesterskap.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Harelabb! Everton vant èn kamp hjemme før jul, så det er knappest hjemmeformen som hjalp laget til femteplass forrige sesong. Ser ingen grunn til at et hardtarbeidende Everton skal gjøre det noe dårligere i år enn i fjor, OM Lescott blir værende og legger sjela i det. Marginene vil avgjøre om det blir samme plassering, men ser ikke helt for meg et ras som spådd her. Spesielt ikke med argumentasjonen rundt Villa og Bolton. Villa, mistet stammen, Bolton samme forutsetninger som i fjor og klart dårligere enn nevnte klubb…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Syns det her var veldig veldig tynt Espen. Greit du skal tippe hvem som vinner osv, men du må nu begrunne det litt bedre. United er solide med veteranene dem har, men mye svakere uten Ronaldo. Chelski e jo greit, men dem har nu svake spillere dem også. Liverpool putta mest mål i fjor, det med mye skadeproblemer bl.a. med Gerrard og Torres, og dem putta mest mål uten gerrard/torres på banen. Vel, håper du får godt betalt for å dumme deg ut.
Gi oss noe mer please?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

jeg har problemer med å ta folk som tydeligvis sliter med å gjøre god research på alvor. Vel og merke er 13.plassen til Blackburn realistiskm men jeg siterer; “men de vil savne stjernen fra Paraguay, Santa Cruz.” Mannen gikk skadet halve fjorårssesongen og scoret 4 mål på 20 kamper, nå er han skadet igjen. 17 mill pund er overpris.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ikke en dum spådom det. Vil nok tor at Chelsea blir sterke i år, hvis Drogba og gjengen klarer å holde motivasjonen oppe.
Jeg tror ikke United blir ekstremt svekket av tapet Ronaldo, men de kommer til å merke det. Uansett er det troppen så sterk at de blir vanskelige å slå.
Liverpool hadde mange god tro på før preseason, meg inkludert, men tror ikke de holder helt inn. Mangler dessverre bredden.
City blir en stor flopp, tror jeg. Maks 7. plass. Mark Hughes klarer ikke styre disse stjernene. Han hadde ikke et dårlig lag i fjor, og burde ghort det bedre.

LFC forever!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Tror dere alle undervurder Man City. Selv om de “bare” har kjøpt offansiv kraft kan City ha trent mye av samspill, og får City til dette er det over og ut for Liverpool eller Arsenal. Man City har ikke noe dårlig lag bakover i banen heller, de har et godt forsvar og noe brukbar midtbane, er bare kantene som trekker ned. Men etter all den offansive kjøpingen kan dem kjøre med offansinv kanter og da er det ikke noe problem å flytte ned Robinho der, da er City et lag som kan splitte “De fire store”. Men som sagt, dem må få til samspillet. Og splittes “De store fire” så er det nok enten Arsenal eller Liverpool som kommer ut derifra.

Så dere som undervurderer City, tenk dere kjempe godt om!

Er selv Man Utd fan. Og tror dem eller Chelsea tar gullet i år. Utd har fått inn Owen og Valencia, men tror ikke dette vill dekke alle målene til Ronaldo, men kombinasjonen Rooney/Owen/Nani/Valencia og kanskje en Carrick kan dette bli kjempe bra. Har en god følelse på at Owen kommer til å bøtte inn med mål.

Også er det Chelsea..
Dem har ikke kjøpt så alt for mange spillere, men har fått en ny trener som jeg tror vill ha et oppløft for Chelsea. Med nesten de samme spillerene som ifjor klarte de å komme på en 2. plass, ikke mange poeng ifra Man Utd, nå med noen nye spillere og ny trener, kan dette bli en stor gullkandidat.

Tabellen tror jeg vill bli seende slik:

1. Man Utd
2. Chelsea
3. Liverpool
4. Man City
5. Arsenal

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Om Liverpool har solgt seg fra gullet med å selge Alonso lurer jeg på om United har solgt fra seg CHL plassen med Ronaldo… United hadde IKKE vunnet gull siste 3 år uten Ronaldo, så enkelt er det…
Ja jeg holder med Liverpool, men mener jeg bør kunne diske opp med nøytrale analyser..

1: Liverpool
2: Chelsea
3: Man united
4: Arsenal
5: Man city
6: Tottenham
7: Everton
8: A villa

menget jevnt mellom det 3 øverste, Liverpool avhengig av at Gerrard og Torres holder seg noenlunde skadefri. Virker som Torres er kvitt hamstringen sin,litt værre med gerrard, men tipper det holder. G Johnson er meget spennende, mer skeptisk til italienere i PL…

United, alltid skummel, men vil nok merke at Ronaldo er borte. Valencia holder ikke samme klasse.. Owen???? Blir nok ingen høydare, sorry.. Ikke for å disse Owen, og kan heller ikke fatte hvorfor ikke Benitez hentet han til Liverpool som Torres back up, men han holder ikke nivået.. rooney har heller aldri vært noen goal getter. og kommer heller aldri til å bli det.. Likevel spennende type i Macheida.

Chelsea, lite fornyelse i stallen, som jo drar litt på åra, men masse kvelitet, Essien/Lampard, Drogba/Anelka

Arsenal, virker svekket, men Wenger er genial! Han har solgt toppspillere før og hentet inn ukjente spillere som slår gjennom fra første spark. Tror likevel Arsenal havner litt bak det 3 øverste, mao litt reprise på fjoråret..

De 3 øverste plassene kan like gjerne bli snudd på hodet, men setter likevel 10K på Liverpool seier i år…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Helt enig med deg i at Chelsea vinner. Jeg er riktig nok en Chelsea supporter selv, men kan ikke se at noen andre lag er i stand til å ta fra Chelseas fjerde ligatittel denne sesongen. Start 11-eren og dessuten den ekstreme bredden i stallen sender de farligste konkurentene bort fra første plassen. Denne bunnsolide første 11-eren sier det aller meste (4-1-2-2-1/4-1-4-1):

Cech
Bosingwa Alex Terry A.Cole

Essien

Lampard Ballack
Anelka Malouda
Drogba

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Du må jo være en vits Mr. Solbakken…Du argumenterer for at Bolton skal overraske med akkurat det samme argumentet som du bruker for at Everton skal falle nedover på listen…Stabiliteten i Everton gjør at de blir dårligere, mens Boltons stabilitet gjør dem sterkere???

Gang på gang tippes lag som Tottenham høyt oppe – hadde ikke Newcastle rykket ned i fjor hadde du vel tippet dem i topp 7 også – typisk norske eksperter. Hvor er bombene? Tottenham bør tippes lengre ned, men selvsagt en gledelig overraskelse om de endelig greier å få til noe, men nettopp alle spillerkjøpene og ustabiliteten har jo gjort den klubben ulykksalig.

Bomben i år er Manchester City. De kommer til å underprestere: Oppskrytte kjøp, hvor jeg vil hevde at Toure er den eneste kvaliteten, men hva hjelper det når presset på klubben, spillerne, den altfor store stallen, helt nye miljøet også har kommet med på kjøpet – jeg satster på City utenfor topp 10. Krise i Manchester allerede ved juletider…

United vinner igjen, Chelsea tar andre plassen og Liverpool tredje. Arsenal skal man rett og slett se opp for Wenger er smart – de 4 store forblir de 4 store.

Rett og slett rart at dere alltid tipper med pund og sedler og tror at spillerkjøp/salg er det viktigste i fotball.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

liverpool har mistet en fantastisk spiller i alonso, ingen tvil. men di har kjøpt aquilani som jeg synst er veldig go og kan vise seg å være et nøkkelkjøp. lfc har å byttet ut arbeloa(som var go defansivt, ikke noe annet) mot glen johnson(god offansivt og defansivt) som ble kåret til årets-høyreback. tror dette kan hjelpe liverpool til en lengtet 1.plass. men chelsea og manu er veldig sterke iår. tror ikke manu lider så mye av att ronaldo gikk til real, tvert imot ..

noen enige? uenige?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Er enig med Aleksander på tabellen jeg.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

rolig nå gutter.. tror dere virkerlig det har noe å si at city har spilt dårlige treningskamper?? er det der man vinner serien???

Da kommer jo Liverpool til å rykke ned i år, sammen med city.. hjelper ikke å se på oppkjøringen, det er imorgen det gjelder, ikke hva som skjedde for en uke siden…

Og jo, Arsenal ender bak city i år, og det er heller ikke umulig at liverpool også gjør det, en ting som er sikkert er: #1 – United #2- Chealse

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

hey ikke si at arsenal har dårlig spiss e du dum eller arenal kommer t å vinne i Premier League. de har Robin Van Persie
- Nicklas Bendtner
- Eduardo
- Carlos Vela
- Theo Walcott
Arshavin gå lære deg før du snakke om fotball du kan ikke någe om fotball.

1-arsenal
2-chelsea
3.liverpool
4.manu
4.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det skal nå spilles 38 runder først, så får vi se.
Arsenal på 5. eller lengre ned. Javel. Du bør spille på dette så har du en skikkelig bonus ved sesongslutt.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Det at mange syntes dette inlegget er latterlig syntes jeg er latterlig. Chelsea på første er ikke dumt tippet, har det samme laget som ifjor ja, men det er er styrketegn, det betyr bare at de er enda bedre samspilt.

United uten ronaldo kan være avgjørende. Ikke sikkert de vinner de kampene som den mot villa ifjor. Kanskje han var viktigere enn Ferguson selv tror?

Arsenal gleder jeg meg til å se og med Wenger bak roret kan de vinne heile driten spør du meg. Han er genial. Mulig det hadde gjort seg med en ny og rutinert stopper.

Liverpool blir nok i avhengige av Torres og Gerrard, men ikke like mye som før tror jeg. Spillere som Kuyt, Mascherano, Riera, Aquilani og kanskje babel bør klare å takle det meste offensivt. ingen Alonso eller Arbeloa, men tror johnson er bedre enn Arbeloa. er mektig imponert vist Aquilani tar over etter Alonso første sesongen.

City blir nok bedre til neste år enn dette året, ja de har kjøpt masser av spillere men de bruker nok første halvdel på å bli ordentlig kjent med hverandre. tror Everton Villa eller Spurs blir værre å hanskes med for de 4 store…?

Ønsketabellen er

1.Liverpool
2.Arsenal¨
3.Chelsea
4Man Utd

jeg tror

1.Chelsea
2.Liverpool
3.Man utd
4.Arsenal
5.Tottenham
6.Villa/Everton
7.Everton/Villa

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Vel, City på 4.? Tror ikke de vil havne noe stort lengre oppe en i fjor. Kansje 6-7. plass?

Husker at før forige sesong trodde “alle” Chelsea ville vinne. Men de skuffet. Tror ManU vil vinne forand Chelsea grunnet evnen til å vinne omtrent alle kamper selv uten å imponere. ManU har bevist i Pre-season at de klarer seg fint uten Ronaldo.

1. ManU: Tror Rooney/Berbatov vil slå igjennom denne sesongen. Tror Owen vil bli en joker som kan avgjøre jevne kamper.

2. Chelsea: Har veldig god stall, og kommer til å kjempe jevnt med United. Men tror de vil tape poeng i toppkampene mot Liverpool/United osv.

3. Liverpool: Aquilani er ikke den toppspilleren Alonso var. Salget av Alonso blir nok et stort tap. Gerrard og Torres vil nok score en del, men ikke nok til gull.

4. Arsenal: Har vært gode i Pre-season, og Mange av ungguttene kan nok slå gjennom i år, men United, Chelsea og Liverpool er nok hakket sterkere.

Tror Aston Villa på 5. og Tottenham/City på 6.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Chelsea vinner helt klart i år, siden at Manu har mistet Ronaldo og Liverpool har mistet Xabi Alonso. Manu vil tåle tapet av Ronaldo bedre enn Liverpool vil tåle tapet av Alonso. Også vil City komme høyt oppe pga alle kjøpene. Arsenal har også et lag som vil gjøre dt ganske bra, selv om tapet av Toure.

Tror topp fem blir slik:
Chelsea
Manchester United
Manchester City
Arsenal
Liverpool

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Syns Solbakken gjør en god jobb i dette tipset. Media har alt for lett for å ty til x-faktorer når tabelltipsene kommer.
Jeg er enig i at gullet går til London, og at de andre topplagene fra i fjor er enten på stedet hvil eller svekket og således får det tøft mot et Chelsealag som er modent, hardtarbeidende og med (enda) en kanon i managerstolen.
Med tanke på Arsenaltipset og Wengers utrolige evne til å trylle frem nye stjerner, har de av oss som har fulgt litt med på forsesongen en ting å si: Jack Wilshere. Han har tydeligvis litt å fare med på en fotballbane og jeg får litt Walcottfornemmelser over det hele.
Liverpool er som sagt (til det kjedsommelige, og omtrent hvert eneste år?) ALT for avhengige av Gerrard og Torres. En skade på en av disse vil bety massivt poengtap for gutta på The Kop.
Manchester United er United og selv uten Ronaldo vil Fergusons lads slå hardt fra seg. Men det blir ikke gull på noen arena i år, hvis Community Shield var et slags omen.

Ellers vil ikke Citys Vi-kjøper-ALT-prosjekt lykkes, dels på bakgrunn av at Chelsea allerede har prøvd filosofien og den betaler seg ikke før om minimum et par-tre år.
Av de i nyere tid mindre meritterte lagene, faller mitt tips på Tottenham, og grunnen heter Harry. Han er en skummelt bra alkymist og Spurs ligger an til soleklar Europa Leagueplass. Med flaks, mye mål og kadaverdisiplin kanskje til og med CL-plass.

I bunnen:
Burnley.
Du forventer å se navnet nevnt i samme setningen som Luton Town, Cheltenham og Darlington, ikke Arsenal, Liverpool og Chelsea.
Hull.
Sykt bra frem til jul, etter var de som forventet. Og i år ender det som man forventet. Det blir den tunge veien ned for Tigrene.

Mine personlige håp for PL denne sesongen er:
Total Chelseadominans, en Carew og Hangeland i kanonform (Norge trenger sine stjerner, både på landslaget og for norsk fotballs renommé) og ellers masse god fotball, intenst spenningsnivå, engasjement og omdiskuterte dommeravgjørelser. Let’s face it, det er det som blir diskutert mest i kaffepauser verden over. ;)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

ka vett du espen egentlig om fotball:
tabelen blir slik:
1.city
2.manu
3.chelsea¨
4.arsenal
5.everton
6.tottenham
7.villa
8.liverpool
9.burnley
10.stoke
11.portsmouth
12.wigan
13.wolverhampton
14.bolton
15.blackburn
16.fulham
17.sunderland
18.westham
19 birmingham
20.hull

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

latterli og tro bolton komme foran everton….sier d meste om han useriøse tippern….mn begynner å bli vannt m å bli tippet langt bak….første gang på ti år vi blir tippet blandt di ti beste ialleaff..ser jammen ut som vi blir tatt seriøst nå….

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Liverpool blant topp 3.

Forstår ikke hva Espen mener med kjeks-kjøp når han omtaler Aquilani, tror han kommer til å tilføre Liverpool noe nytt som slår positivt ut for klubben.

Tror ManC er overvurdert, hjelper ikke med mange stjerner når de har en trener som i mine øyner ikke holder høy nok standar for å hevde seg blant topp 5.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jeg kan si dere formasjonen til city:
1-0-9

Får han ene ballen opp til de 9 blir det mål :P

Vel sorry å måtte skuffe alle arsenal, chelsea og liverpool fansen her men Man Utd tar gullet i år også. Ronaldo var ikke noe stort tap, han kløna mer med ballen enn hva han gjorde godt.

Dette er topp 5:
Man Utd
Chelsea
Liverpool (samme poeng som city men bedre målforskjell)
City
Arsenal

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Chelsea er klart det beste laget uten tvil!!!!
De vinner lett!!!!!!!!!!!;D

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Jeg håper av hele mitt hjerte at du har rett ang. ASSenal. Få laget ut av CL, – i år “klarer” de det sannsynligvis selv mot Celtic :-)
City tipset ditt er i drøyeste laget, men på den annen side er jeg relativt sikker på at lag som Fulham, Everton, Aston Villa ikke vil prestere som ifjor, og da er vel i realiteten bare City og evt. et kanonspillende Tottenham eneste reelle utfordrer til den 4. CL plassen.
COYS

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Synes det er vanskelig å tippe i år. Håper på Lverpool på topp når 38 kamper er unnagjort, men for meg blir de tre øverste plassene umulig å tippe.

Tror det vil stå mellom Liverpool, man utd og chelsea. Arsenal vil kanskje komme litt lenger ned i år, men på en annen side var jeg sikker på det i fjor også:)

Ønsketabell blir imidlertid slik:

1. Liverpool
2. Aston Villa
3. Fulham (imponerte i fjor)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

1.Chelsea
2.Liverpool
3.Arsenal
4.Man.U.

Chelsea er solide tvers igjennom og klare for revansj…… ingenting skal stå i veien.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

kjønner ikke hva folk snakker om når de sier chelsea sitt forsvar er for dårlig? Terry har altid vært stabilt god og Alex gjorde det veldig bra forrige sesong. Så har vi også Carvalho som gjorde det veldig bra mot manu forrige søndag. Ashley Cole er en utmerket kant spiller, reddet flere baller på streken for chelsea en je kan huske. Chelsea kunne kanskje har trengt en litt bedre høyre kant spiller enn Bosingwa, men men.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Med kjeks-kjøp henviser Espen nok til det faktum at Aquilani kun spilte 23 % (!) av Romas kamper foregående sesong i Roma. (Kilde: norskefans.com)

Ellers synes jeg Espen legger frem et helt ok tips for årets PL-sesong. Det som må sies er at Everton kanskje burde ha vært tippet et par plasser opp i og med at laget så og si er uforandret fra i fjor og med David Moyes burde alle faktorene være til stede for nok en god plassering for Everton.

På min side kan jeg si meg enig i at City fort kan ende på en fjerde-plass. Toure, Adebayor, Tevez og Santa Cruz er gode kjøp. Det kan dog nevnes at den sistnevnte i fjor på langt nær klarte og følge opp 07/08 sesongen. Men med nevnte spillere pluss Robinho, Ireland og Wright Phillips kan Hughes skape noen farlige konstelasjoner både på midtbanen og i angrepet.

Det blir uansett en uhyrig gjevn sesong der “alt” kan skje.

P.S: Heia Chelsa.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Med kjeks-kjøp henviser Espen nok til det faktum at Aquilani kun spilte 23 % (!) av Romas kamper foregående sesong i Roma. (Kilde: norskefans.com)

Ellers synes jeg Espen legger frem et helt ok tips for årets PL-sesong. Det som må sies er at Everton kanskje burde ha vært tippet et par plasser opp i og med at laget så og si er uforandret fra i fjor og med David Moyes burde alle faktorene være til stede for nok en god plassering for Everton.

På min side kan jeg si meg enig i at City fort kan ende på en fjerde-plass. Toure, Adebayor, Tevez og Santa Cruz er gode kjøp. Det kan dog nevnes at den sistnevnte i fjor på langt nær klarte og følge opp 07/08 sesongen. Men med nevnte spillere pluss Robinho, Ireland og Wright Phillips kan Hughes skape noen farlige konstelasjoner både på midtbanen og i angrepet.

Det blir uansett en uhyrig gjevn sesong der “alt” kan skje.

P.S: Heia Chelsa.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

1 Liverpool
2 Chelsea
3 Arsenal
4 Man Utd
5 Man City
6 Everton
7 Aston Villa
8 Tottenham

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Mitt tips!

1. Petr Cech

2. Ashley Cole

3. John Terry

4. José Bosingwa

5. Alex

6. Frank Lampard

7. Michael Ballack

8. Joe Cole

9. Michaël Essien

10. Didier Drogba

11. Nicolas Anelka

Trenger dere flere???

12. Manchester City

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

alle som ikke tipper united på første er helt uskalig. ronaldo bli ikke et savn i hele tatt, han var ikke noe spesielt god forige sesong. de har den beste stallen og verdens beste anager gjenom tidene, nani blir den nye ronaldo valencia kommer til og stor spille,så dette blir ikke noe problem, frykter chelsea litt enast.
1 man utd
2 chelsea
3liverpool
4 arsenal
5 aston villa
6 city

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

1.Man Utd
2.Arsenal
3.Liverpool
4.Chelsea
5.Man City

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

[...] Wolves-fansen tror på Liverpool-gull By Vegard Heggem Idag starter sesongen, og for Premier League-fans er tre måneders venting endelig [...]

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

arsenal tar maks 4 plass om ikke 5-6 plass. Tull å høre på at dere arsenal supportere sitter her og bjeffer. Arsenal er ikke i nærheten storhetstiden sin når henry, pires, parlour osv osv var der. Unge spillere vil og kommer til å rote det bort. Går Fabregas er Arsenal en middelmådig lag som bare kommer til å holde seg i ligaen. vent å se. Arsenal kommer bak city i sommer. ps, jeg er chelsea fan.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Fremtiden er vanskelig å spå, også for såkalte eksperter. De 4 store blir nok å finne i toppen denne sesongen også, men jeg håper Everton kan ta et nytt lite steg og kansje blande seg inn der. Det er mye som må gå Evertons vei da, men de har et sterkt lag, god moral og en kansje ligaens best manager. Så med litt flaks og lite skader så har Everton potensiale til ta steget opp denne sesongen. Forutsetter også at de får beholde sine nåværende toppspillere. Spennede blir det uansett.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

1. Liverpool (bare en uvitende “ekspert” ville kalt Aquilani et kjeks-kjøp, ettersom han har verdensklasse på gjennombruddspasningene sine, noe Alonso ikke har.)

2. Manchester United (Har ingen målmaskin, og må håpe på at Rooney skal slå skikkelig til dvs 30 mål i serien, for at de skal kunne skape trøbbel for Liverpool.)

3. Chelsea (Ancelotti må få litt erfaring med den engelske spillestilen, er ikke noe automatikk i at en verdenskjent manager får suksess med en klubb som spiller i en liga som har mye, mye høyere nivå enn det den ligaen han var vant med før har/hadde, detter burde en ekspert vite…)

4. Arsenal (altfor mange unge spillere i startellveren, noe som vil muligens gi en bra start, men som vil ende (som i 07/08 sesongen) miserabelt).

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Skjønner ikke hvorfor “alle” sier at Man City kun har spisser. I forsvar har de jo fått inn Toure, som utgjør et solid stopperpar sammen med Dunne. Bridge og Richards er spennende backer. På midtbanen har de fått inn Gareth Barry. En spiller som ville hatt fått mer oppmerksomhet om han hadde spilt på en annen klubb en Aston Villa. Han utgjør sannsynligvis den def sentrale midtbanen sammen med Nigel de Jong. I bakhånd har de her Vincent Kompany. På kantene har de flere å velge mellom. Men blir vel Robinho venstre og enten Adebayor/Tevez/Wright Phillips på høyre. I den offensive rolla tenker jeg det blir Stephen Ireland som imponerte i fjorårsesongen. Og som spiss enten Adebayor eller Tevez.
Dette ser DESSVERRE ut som et lag som kan ta en 4. plass.

Mitt tips er ny seier til Man U;), noe man bare må si som United fan:).

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

tro skal du gjøre i kjerka hr.solbakken. men jeg vet man u tar det igjen. tror jeg he he

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

JA, chelsea kommer til å vinne ! <3

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Dette tror jeg blir top 5:
1. Chelsea <3
2. Liverpool
3. Man.U
4. City
5. Arsenal

Dette håper jeg blir top 5:
1. Chelsea <3
2. Man.U
3. Aston Villa
4. Arsenal
5. City

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

1-6 til Arsenal!
Hadde jeg aldri trodd

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ja ja. Som Arsenal supporter er jeg uforstående på din vurdering av Arsenalspissene!
Håper dagens resultat forteller det samme samt noe om forsvaret….

ha ha ha

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Har du virkeli pejling på Premier League? Det du sier om Arsenal stemmer ikke over hode!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Fy faen så flaks Chelsea hadde mot Hull City. For det første, dem måtte skore på frispark og for det andre, deres siste mål var på overtid og ikke nok med det, etter kampen innrømmet Drogba at det hele var ment som et innlegg.

Mer flaks enn dette får dere ikke, Chelsea!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Starter raskt. personlig mener jeg det er veldig vanskelig å plassere årets tabell. Egentlig så er alt jeg vil si er at top 5 vil stå mellom Arsenal, Chelsea, Manchester United, Liverpool og tvilsomt Manchester City.
Kan også si at Arsenal blir Veldig farlig i år. Mange sier at Arsenal er for ungt osv. Arsenal’s “unge” spillere har nå blitt eldre og med det, bedre spillere på alle områder. vent å se, Mange undervurderer Arsenal veldig! Går ikke inn i detaljer. PL blir tett og vanskelig denne sesongen. Ser frem til en spennende sesong!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

OM HVORFOR LIVERPOOL VINNER.

Alonso var fantastisk for Liverpool i fjor, men ikke så fantastisk, når Rafa analyserte sesongen identifiserte han et par hovedområder som trengte litt finjustering. en back plass måtte forsterkes, det er gjort, og litt overaskende: Midtbanen måtte få bedre trykk fremover: Alonso/Mascherano, på overfalaten et av de aller sterkeste midtbane par i i Premier leauge leverte ikke godt nok. Statistisk sett kom de feks tilsammen opp med 3 mål! noe måtte desverre gjøres, og det er nå gjort.
Mascherano ble foretrukket fremfor Alonso pga sin mobilitet, evne til å kjempe. Liverpool har ikke de pengene Man City, Chelsea og Man.Utd har, derfor måtte desverre Alonso gå, men Liverpool er faktisk forsterket, og Aquilani er faktisk, eller ser faktisk ut til å være den spilleren Liverpool trenger.
Rafa vet hva han gjør, og han har hele tiden visst hva han har gjort. vær obs på at han allerede nå har han tatt viktigere titler til Anfield en det Sir Alex hadde prestert for Man Utd etter like lang tid i manager stolen.
Liverpool er nå nesten klare til å ta nytt serie gull, klubben trenger en, toppen to spillere til (de kommer i løpet av august) Derfor vinner klubben i år.
Merk: Bob Paisley er fortsatt tidenes manager i England statistisk sett… Det er Sir Alex gammel nok til å vite.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Arsenal svarte på tiltale…

Tippet ikke VG Lillestrøm på 2. plass i år?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Ser at de fleste tipper med hjerte,men alle som bruker fornuften må forstå at Chelsea vinner.
1.Chelsea
2.Man U
3.Man C
4.Liverpool
5.Arsenal

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Vi tror at Manchester United vinner serien helt klart.. De vinner nesten hver kamp så det er nesten helt klart at M.U vinner.. Det er jo ikke uten grunn de har vunnet serien så mangen ganger i løpet av alle år.. Hvorfor skulle ikke dette året være et av de..:-)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

OM HVORFOR M.U VINNER SERIEN!!

Manchester er jo et av de beste lagene i verden..
De har vunnet serien så mangen ganger,, hvorfor skulle ikke dette være en av de gangene. Treneren deres blir ikke kalt ‘Sir’ Alex Ferguson for ingenting. Droningen av England ga han denne titelen siden han ha jort en så god jobb med M.U i alle disse årene. De har vunnet 18 titler ganger å det er fakta. Det er mer titler enn Liverpool, Arsenal og Chelsea har vunnet.. De har blitt ført av Sir Alex Ferguson til 11 Ligagull.
De har hatt følgene stjerner på M.U: Goerge Best, Jim Ryan, David backham, Cristiano Ronaldo, Gary Daly, Robbie Fowler, Denis law og en kjent gammel maneger som ble kalt: Sir Matt Busby. Han har jo da også fått tittel av droningen. Det jeg prøver å komme frem til er at MANCHESTER UNITED ER BEST!! Ryan Giggs har vert med på alle de elleve ligagullene.. Vi har nå fått en klassespillen med følgene navn: Michael Owen:-)

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Man Utd har ikke flere titler enn Liverpool, ikke i liga, ikke i champions leauge, og ikke til sammen. Liverpool står fortsatt med 4 fler… DET er fakta

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Til Sander og Thomas. Det er flott at dere har et levende engasjement for engelsk fotball, men jeg ville revurdert påstanden om at Robbie Fowler har spilt for Manchester United om jeg var dere.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

chelsea vinner serien for dem har støste sjansen.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

[...] PS! I fjor traff vi med gullvinneren og runner-up pluss samtlige tre nedrykkere. [...]

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00