av Espen Solbakken | mars 5, 2010  

Opp med henda for dette laget!

I kampen om å bli årets VG-manager er laget til seriestarten nå tatt ut. Personlige favoritter, vinterens scouting, kupp på spillermarkedet og generell forhåndstro danner grunnlaget for mitt lag, Any Given Sunday.

Magnus Lekven og Peter Kovacs er inne i varmen.

Magnus Lekven og Peter Kovacs er inne i varmen.

Det er bare en ting å gjøre, ta utfordringen på vgmanager.no, komponér ditt drømmelag og vær klar til seriestart du også.

I likhet med alle andre i fotballnorge tror jeg Rosenborg blir seriemestere, men ettersom spillerne hos seriemesterne er ganske dyre og trolig får det tøft borte mot Molde i serieåpningen har jeg styrt unna trøndere i mitt første laguttak. I stedet har jeg plukket ut diverse kupp fra andre lag jeg tror går mot en god sesong.

Fra LSK har jeg keeper Stefan Logi Magnusson, dødballekspert Frode Kippe, juvelen Nosa Igiebor og den nye spissen Anthony Ujah. Odd, som jeg faktisk tror kan ta medalje i årets eliteserie, har med midtbanespillerne Magnus Lekven og Simen Brenne i tillegg til målgarantisten Peter Kovacs. Deres trener, Dag-Eilev Fagermo, har fått lov til å være den første treneren for mine utvalgte på VG Netts managerspill. Jeg har for øvrig allerede gjort min første endring på laget. Først tok jeg ut Marius Johnsen, men er nå usikker på om LSK-spilleren kommer på laget og derfor ble det Kippe.

Molde har fått med Magne Hoseth (som alltid elsker å slå Rosenborg), Vegard Forren (turneringens beste spiller på La Manga nylig) samt landslagsreserven Knut Olav Rindarøy.

Elleveren er supplert med Clarence Goodson i forsvar. Start-amerikaneren er stødig, forholdsvis billig og dessuten bør sørlendingene åpne med tre poeng i premieren hjemme mot Sandefjord. Så får vi se hvor mange av spillerne som overlever øksa etter første serierunde er spilt?

Team Solbakken er oppkalt etter favorittfilmen Any Given Sunday, og jeg avslutter blogginnlegget med et sitat fra rollefiguren Tony D’Amato i Al Pacinos skikkelse:

“On any given Sunday, you’re gonna win or you’re gonna lose. The point is; can you win or lose like a man…?”

Untitled-2

Tips oss hvis dette innlegget er upassende

for no drit, du har virkelig ikke peiling

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Dette her var da et litt trist lag… Ingen spillere som har bevist noe spesielt i tippeligaen i fjor. Tydeligvis Odd-fan også?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Interessant lag… Får se om jeg får snekret noe selv etter helgen, men hadde lyst til å slenge inn en liten kommentar når det gjelder RBK.
Er faktisk helt enig når jeg bare fikk tenkt meg om litt. RBK har stort sett en eller to spillere i toppen av børsene utover i sesongen, mens resten er “sånn passelig” gode.
Forskjellen fra de andre lagene er jo egentlig ikke at de beste spillerene er så mye bedre enn de beste på andre lag, men at de dårligste RBK spillerene stort sett kunne gått rett inn på ethvert annet lag. RBK under Erik Hamren gjør heller ikke så ofte superkamper, men de gjør stort sett aldri en dårlig kamp.
Skal man dra inn mye poeng gjelder det å treffe overalt, så kan man heller bruke RBK for å trygge de usikre plassene. Og ikke minst, når det drar seg til mot høsten vil de ofte være mer stabile.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Hahahaah, jævlig dårlig lag. man må være Odd-fan for å ta ut noe så rævva som det her.

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kan man virkelig ha fire spillere fra ett og samme lag?

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Elendig lag, tror ikke Lillestrøm blir gode i år heller av åpenbare sportslige grunner! Du kommer nok langt ned på lista med disse spillerne, haha!

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

T deg som syns d va så “jævlig dårlig lag”: Åssen kan du veta d? Og hårr mange vare som tippa at Odd skulle havne på 4. i fjordårets eliteserie?
Degenererte idiot…

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Du slår aldri mitt “team poppe” lag. Får se hvem som har peiling då;

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Du har bare to “managere” bak deg på lista til nå ser jeg. 7571. plass er ikke akkurat imponerende. Vel, sesongen er enda ung, og mye kan forandre seg

Tips oss hvis denne kommentaren er upassende

Kategorier

Tips oss hvis denne bloggen er upassende

Denne bloggen blir ikke forhåndsredigert av VG Nett. Bloggens eier står ansvarlig for alt innhold.
Ingenting varer evig og nå er vi dessverre ved veis ende. VGB er lagt ned og vil ikke komme tilbake.
VG Blogg var en tjeneste levert av VG Multimedia AS. Henvendelser rettes til: Magne Antonsen
Ansvarlig redaktør/Administrerende direktør: Torry Pedersen
Redaktør digitalt Espen Egil Hansen. Redaktør avis: Helje Solberg. Politisk redaktør Hanne Skartveit
Digital direktør: Jo Christian Oterhals. Sentralbord VG: 22 00 00 00